LKSE Karate Do

Ami nem öl meg, az megerősít!!!

Egyesületünk 2012 óta működik a Levéli Sportegyesület szakosztályaként. Jelenleg 22 tagot számláló lelkes csapatunkban megtalálható minden korosztály, az általános iskolai alsó tagozatosoktól a középiskolai és egyetemi diákokon keresztül, egészen 45 éves korig.

Edzéseink barátságos hangulatban, de kemény munkával telnek. Azok közül akik kipróbálták nálunk a karatét- eljöttek néhány edzésre- majdnem mindenki itt “ragadt”. Vannak családok ahonnan a szülő és a gyerek sőt a szülők és a gyerekek együtt jönnek edzeni.

Nagyon jó csapat jött össze amit az edző jól összekovácsolt. A karatét nagy alázattal és tisztelettel tanítja, maximalista és igazi barát.

Mindenki megtalálhatja itt a számára fontos célokat amit el szeretne érni. Van aki csak a mozgás miatt jön, van aki rendszeresen versenyekre jár, van aki “csak” a jellemét, akaraterejét szeretné fejleszteni, vagy “egyszerűen” erősödni akar. Az edzések után -ahogyan időnk engedi- rendszeresen az öltözőben maradunk még beszélgetni. Igazi jó csapat vagyunk. Érdemes megnézni néhány edzésünket. Egészen biztos hogy nagy élményt jelent.

Richstick László


Elérhetőség

Levéli Karate Klub
Edzések helyszíne:
Levéli Német Nemzetiségi Általános Iskola
Levél, Fő út 10.

Edzések időpontja:
Kedd 17-18:30
Csütörtök 17-18:30
Tel.:
+36/70-313-80-40
l.k.s.e.karatedo@gmail.com

Kategóriák

Content: ©Copyright LKSE Karate Do 2014-2015, all rights reserved!

Design: ©Copyright Pozsgai András 2014-2015, all rights reserved!