LKSE Karate Do

Ami nem öl meg, az megerősít!!!

LKSE egyesületén belülLKSE egyesületén belül

Mikor, hol és kinél kezdtem el karatézni:

Karatézni  9 évesen kezdtem, 1985-ben a Mosonmagyaróvári MOGAAC karate klubnál, mely a Shotokan stílushoz és az IJKA szövetséghez tartozik. Az egyesületet Mácsik János ( 5 dan ) vezeti.


Motiváció (miért):

Ekkor elsődleges szempontom az önvédelem volt, ami mára már átalakult, a sportág iránti önzetlen elkötelezettséggé.


 Tanulmányok, rövid áttekintés:

Egyéb nem várt események folytán megszakadt a kapcsolatom a sportággal, de 16 éves koromban 1992-ben visszatértem a régi klubomhoz.  Azóta aktív résztvevője vagyok az edzéseknek, edzőtáboroknak és versenyeknek. Szakmai végzettségem szerint gépi forgácsoló, személy és vagyonőr vagyok. Később, a visszatérésem derekán egy szakközépiskolába iratkoztam be, melynek elvégzése során képesített könyvelői, általános statisztikusi és vállalati tervező képesítést szereztem. Ezután Győrbe jártam a Széchenyi István Egyetem Műszaki Menedzser, Mérnöki létesítmények szakirányára. Itt 2003-ban diplomát szereztem,

Miután elköltöztünk Levélre, a Levél Községi Sportegyesületen belül elindítottuk 2012 novemberében a karate szakosztály működését.

Karatéval Kapcsolatos tanulmányok: 

2014 márciusában a Semmelweiss Sporttudományi Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán Karate Sportedzői képesítést szereztem.
2016 augusztusában az országos nyílt WKF Bíróképzésen segédbíró “SA” minősítést értem el.

2017 márciusában megszereztem a Megyei Vezető Bírói képesítést.


Munkahelyem:

Jánossomorján dolgozom egy Műanyagipari fröccsöntő cégnél, mint termelés tervező. Az utóbbi időben feladatul kaptam a Lean projekt bevezetését, melynek során egy új gondolkodásmódot kell a vállalaton belül meghonosítanom. Ez a rendszer a Japánok által kifejlesztett és Amerikában egységesített módszer. Itt összefonódik a japán kultúra, felfogás, filozófia a mindennapi tevékenységemmel.


Elért jelentősebb eredmények:

2007-ben Sihan Sadashige Kato (8. Dan) által vezetett edzőtáborban tettem le az első Dan fokozatomat.

Az ezt követő Shobu Ippon Magyar Európa bajnokságon egyéni kumite versenyszámban 5. helyezést értem el, csapatkumite versenyszámban pedig sporttársaimmal Baranyai Dáviddal és Papp Miklóssal aranyérmet sikerült megszereznünk.

2013-ban Sihan Sadashige Kato (9. Dan) által vezetett edzőtáborban tettem le az második Dan fokozatomat

2019.07.07-én a Sihan Sadashige Kato (9. Dan) által vezetett Instruktor képzővel egybekötött szeminárium végén, szereztem meg a harmadik Dan fokozatomat.


Jövőbeni céljaim:

A negyedik dan fokozat megszerzése, a gyermekek utánpótlás-nevelése, bírói gyakorlat elsajátítása, a “VB” , azaz az országos Vezetőbírói képesítés megszerzése, női önvédelem oktatása, nyugdíjasok önvédelmi foglalkozása rekreációs célzattal, munkahelyemen az elmélet gyakorlatban való megvalósítása, a lakóhelyemen a polgárőrök és tűzoltók fizikai felkészítése, tanácsadás az egészséges nevelés és táplálkozás területén. A Sport illetve a Gyógy-masszőri képesítés megszerzése.


Elérhetőség

Levéli Karate Klub
Edzések helyszíne:
Levéli Német Nemzetiségi Általános Iskola
Levél, Fő út 10.

Edzések időpontja:
Kedd 17-18:30
Csütörtök 17-18:30
Tel.:
+36/70-313-80-40
l.k.s.e.karatedo@gmail.com

Kategóriák

Content: ©Copyright LKSE Karate Do 2014-2015, all rights reserved!

Design: ©Copyright Pozsgai András 2014-2015, all rights reserved!